A regény cselekménye kitalált történeten alapul. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük valóságos személyekkel, történésekkel csupán a véletlen műve.

 

Eszter boldog életet él az álomszerű svájci havasokban, de unatkozik. Kíváncsiságból regisztrál egy szexpartnert kereső oldalra, ahol különcségével azonnal felkelti a céltalanul keresgélő Attila érdeklődését. A férfi élete is csak látszólag tökéletes a szikes, hortobágyi pusztaság idilli környezetében, ezért titkos szeretői viszonyba bonyolódnak az online tér segítségével. Vajon mi lesz ebből az 1500 km távolságban kezdődő kapcsolatból? Egy modern szexuális viszony? Egy lavinaszerű mindent elsöprő szerelem? 16 hetet átfogó történetük első része a Szerelmes vagyok beléd, mely szenvedélyes kapcsolatuk kezdeti 8 hetét tárja az olvasó elé a két szereplő különböző szemszögéből, elbeszéléseik, e-mailjeik, chat és telefon beszélgetéseik által.

 

Ajánlás

Neked, persze hogy neked: 
A csillagszemű juhásznak.   
A hortobágyi kalandornak.     
A pusztai lovasnak.               
A legyőzhetetlen harcosnak.   
A kalandvágyó vadásznak.    
A szerelmes férfinak,
vagyis Attilának a grófnő kedvenc lovászfiújának, aki inspirált, hogy írjuk meg együtt…
…és aki most zaklatott, feszült és mérhetetlenül gyűlöl, mert én meg is tettem.
 
És neked, persze, hogy neked is:
Az ananász ízű grófnőnek.
A svájci aranyhajnak.
A smaragdszemű hercegnőnek.
A legyőzhetetlen drámakirálynőnek.
A kalandor dívának.
A szerelmes nőnek,
vagyis Eszternek, a lovászfiú igaz szerelmének, aki inspirált, hogy írjak megállás nélkül…
és aki most elégedett és boldog, mert ez a könyv elkészült, és bárki olvashatja..

Előszó 

Milyen egy jó szerelmi történet?
Alapvetően (hagyományos értelemben) van benne egy nő és egy férfi. Valahol találkoznak, meglátják egymást, megismerkednek, randiznak, „csoki, virág, satöbbi…
Kialakul a szimpátia, valami vonzódás, vágyódás, kémia. Beszélgetnek, egyre jobban és jobban megismerik egymást, szerelem szövődik. 
Kialakul a szenvedély, a testi vágy, szerencsés esetben jó szex, és a szokásos dolgok. Egy jó szerelmi történet izgalmas, érdekes, fordulatos, romantikus, és a legjobb esetben mindkét nem érdeklődését felkelti, fenntartja, kielégíti. 
Ezzel szemben milyen történet Eszter és Attila szerelmi története? 

 

Először is ebben a történetben semmi hagyományos nincs, mert ez egy titkos viszony. Két tisztes családban élő felnőtt, internetes szexpartnerkeresőn indult online viszonya, amiről kiderül, hogy egy karmikus kapcsolat, egy őrült szerelem, egy káros kötelék.
Mi lehet ennek a vége? 
Lehet, hogy csak fájdalom, könnyek, vérző, gennyes és fertőző sebek maradnak emlékül? 
Nem, dehogy! 
Ez a történet izgalmas, érdekes, fordulatos, romantikus… Ezt a történetet mi fogjuk elmesélni. Eszter és Attila, egy nagyon NŐ és egy nagyon FÉRFI. Mi, akik a mocsokban találkoztunk, a szennyben kerestük a boldogságot, és rátaláltunk a szerelemre, a kirakósunk hiányzó darabjára a másik szívében, lelkében, testében. Ez a történet olyan, amilyet szerintünk még sohasem élt át senki, de mindenki ilyenre vágyik. Ebben a történetben elmeséljük mindketten, hogyan és miért szerettünk egymásba először úgy, hogy felépítettük egymás elképzelt Eszterét és Attiláját, aztán hogyan szerettünk bele a valódi Eszterbe és Attilába és végül… 
A történetünk eleje egy hurrikán, a közepe egy hullámvasút, a vége pedig … 
…káosz