Lovas Lana

Lovas Lana

Lovas Lana vagyok, Svájcban élő magyar írónő.

Életem második felében találtam rá az írás boldogságára, pedig már gyerekként is újságíró, fotóriporter vagy pszichológus akartam lenni. Az erotikus irodalom az a műfaj, ami végtelen szabadságot ad nekem. Szabadon gondolkodom, hedonistán élek és szeretek bátran kommunikálni az írásaimmal, a gondolataimmal. Egy nagyon boldog, kiegyensúlyozott, energikus nő vagyok, aki folyamatosan képzi magát, nagy szerelmem a tanulás, az olvasás. Sokadik diplomám és szakmám után megint tanulok, jelenleg pszichológus képzésben veszek részt, és terveim szerint szexuálpszichológus, párterapeuta leszek. Ezek az impulzusok, amiket saját magam fejlesztése és rendkívül különleges emberek, történetek és szituációk megismerése közben kapok, rengeteget segítenek a regényírásban. Hatalmas motivációt, inspirációt és energiát ad nekem az a flow, amibe belekerülök az írás, a fantáziavilágom megélése által.

Első regényem a Szerelmes vagyok beléd 2023 júniusában jelent meg, ennek folytatása a Szerelmes voltam beléd pedig 2024 áprilisában. Ez egy nagyon különleges, rendhagyó, kétrészes történet, mely egy interneten kezdődő, mindent elsöprő szerelmi kapcsolat bemutatása a két főszereplő (ESZTER és ATTILA) gondolatai, elbeszélései, levelei, cset és telefonbeszélgetései által.  Túlfűtött érzelmekkel, kifinomult erotikával, izgalommal és megdöbbentő történetvezetéssel.

Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik az érzelmes történeteket, amelyeknek a világába lemerülve elveszíted önmagad. Ez egy olyan regény, amit annak ellenére, hogy a két könyv ezer oldal, néhány nap alatt kiolvasol, mert nem tudod abbahagyni, míg a végére nem érsz.

Harmadik regényemet egy híres svájci pszichológussal együtt írom, a nyugati világ szexuális abberációinak döbbenetes történeteit egy szerelmes, erotikus regénybe összefűzve. Ez egy olyan könyv lesz, ami reményeim szerint meghökkenti majd az egész világot.

Nagyon örülök, hogy vannak ilyen közösségek, akik dolgoznak a magyar könyvek népszerűsítése érdekében.