Már  csak  Áprilisig kell várni!

“Mindig volt egy parányi részem odabent akkora mint egy kisebb szelet piskótatorta, ami tudta valahogy valamiért jobbat érdemlek annál aki te vagy.”

Ki ne ismerné már közületek Eszter és Attila erotikus, pikáns, szexszel fűszerezett történeteit. Biztos sokan várjátok már a folytatást. Már nem kell sokáig várnotok, mert hamarosan rendelhető lesz, a nem kevesebb mint 500 oldalas folytatás.

Egy kis ízelítő, hogyan folytatódik a jó szerelmi történet:

Alapvetően (hagyományos értelemben) a nő és a férfi találkoznak, randizgatnak, egymásra találnak. Működik a kémia, így hát boldogan szerelembe esnek. Azonban a rózsaszín köd hamarosan felszáll, elmúlnak a nagy, heves, szenvedélyes történések, lecsillapodnak a kedélyek. Lassan odalesz az izgalom, a fordulat, a romantika. Nem látunk bele tovább a kapcsolatba, nem is érdekel senkit, hiszen ez már unalmas. Ezek a színtelen hétköznapok, a monoton mókuskerék, ami mindenkinek megvan, átélt, átél éppen, erről minek olvasni?

Rendeld   meg   most,   kedvezménnyel!  

Ezzel szemben hogyan alakult Eszter és Attila szerelmi története?

Tudjuk, hogy az ő történetük nem hagyományos, így logikusan várható, hogy a folytatás, és a befejezés sem lesz megszokott. Kiderül, hogy ez a titkos viszony egy karmikus kapcsolat, egy őrült szerelem, egy káros kötelék.
Lehet, hogy végül csak fájdalom, könnyek, vérző, gennyes és fertőző sebek maradnak emlékül?
Nem, dehogy! Illetve van, akinek igen.
Mert akik a mocsokban találkoztak, a szennyben keresték a boldogságot, és rátaláltak a szerelemre, hiába szerettek bele a valódinak hitt Eszterbe és Attilába, beleragadtak a sárba, amibe, ha nem akarnak belefulladni, akkor egymásra kell dobálniuk, hiszen a túlélésért harcolnak.
Ez a történet még izgalmasabb, még érdekesebb, még fordulatosabb lett. A romantika véres küzdelemmé alakul, mert a szív, ha törik vérzik, a lélek, ha szakad, elégtételért kiált. És vannak olyan nők és férfiak, akikkel nem érdemes játszadozni. Lássuk ebben a történetben ki lesz az, aki angyalarcú szerelmesből vérszomjas ámokfutóvá válik.
Ha valakivel szenvedélyes és viharos a viszonyod, erős érzelmi szálak kötnek össze, akkor elképzelhető, hogy előző életből maradt tartozást kell megadnotok egymásnak, és valamilyen fejlődési, tanulási lehetőség rejlik a kapcsolatban. Már ha hiszünk az ilyenekben. Kiderül itt is, hogy ki és mit tanult, miben fejlődött a cunami sújtotta területen.
Ezt a történetet továbbra is mi fogjuk elmesélni. Eszter és Attila, egy nagyon NŐ és egy nagyon FÉRFI.

Rendeld meg, ide kattintva!