Az állatmentés nem hőstett, hanem lehetőség embernek lenni…

 

Szerelmes vagyok az állatmentésbe

Mint azt már megszokhattátok, mindig találunk ki újabb és újabb akciókat, hogy ne csak életetek egyik legjobb könyvét kapjátok meg, hanem egy kis ajándékkal is kedveskedjünk nektek. 

Ezúttal az ajándék azonban nem a tiétek lesz közvetlenül. Mivel nekem és Milánnak is szívügye az állatmentés, úgy döntöttünk, hogy mostani akciónk keretein belül, mind a normál könyv, mind az e-bookok eladási árának 20%-át egy általatok kiválasztott menhelynek, alapítványnak vagy civil állatmentőnek adjuk.  A webshop menüpontba felkerült  egy gomb a szavazat leadásához.

Légy szerelmes az állatmentésbe!

Nem csak emberekbe szerethetünk bele. Az állatok megtanítják az önzetlen szeretetet. Váljon a 2024-től céljaid egyikévé, hogy valamilyen segítő szervezetet támogatsz te is rendszeresen.  Fontos kihangsúlyozni, hogy szavazni nem csak a vásárlók szavazhatnak, hanem bárki, a “Szavazz az állatokért” gombra kattintva. Ha nem vagy biztos benne, hogy kiknek szeretnéd felajánlani a pénzt, írj nekünk a management@lovaslana.eu címre és segítünk, hogy kik azok akiknek semmiféleképp ne tedd.

Hangsúlyozzuk, hogy csak könyv vásárlás céllal küldjön bárki pénzt. Adományt mi nem gyűjtünk! Amennyiben szeretnél adományt küldeni a rászoruló állatoknak, szívesen állunk rendelkezésedre és megadjuk a megbízható menhelyek és alapítványok nevét és elérhetőségét.

 

 

 

 

 

 


Rendelés


Kérdezek


Szavazás